Kacsa nyak es farhát mennyi idő alatt fő meg?
Figyelt kérdés
Husleves lesz, kacsabol meg sosem keszitettem.2016. aug. 10. 14:50
1/3 anonim válasza:
Kb 3 órányi főzési idővel számolhatsz.Amit lehet kapni kimérve, általában nem kétkilós pecsenyekacsák alkatrészei, hanem nagyobb és zsírosabb jószágoké.
Sok zsír is lesz a levesen, amit megelőzhetsz, ha a far-hátról nyersen leszeded, és kisütöd. Kenyérre jó lesz, egy kis töpörtyűje is marad kisütéskor.
Ha belefőzöd, akkor pedig tálalás előtt szedd le a felesleges zsírt, mert nem lesz finom a leves, ha túlságosan zsíros.
2/3 anonim válasza:
Hát, én 4-5 óránál kevesebb ideig sosem főzöm a húslevest, de inkább tovább. Lehet, hogy megfő a hús hamarabb is, de ha még tovább főzöd, akkor még több ásványi anyag fő bele az alaplébe a csontból, húsból, bőrből. Ha nagyon zsíros a teteje, le lehet szedni a végén kanállal, vagy arrébb lehet hajtani a zsírt, amikor szeded.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonon, ugy 4 ora lett a vege. Meg fozes elott leszedtem a zsirt
2016. aug. 10. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!