Ez mennyire normális? Két éves németjuhász széklete az elején normális állagú, végén puha. Mindig olyan, mintha még üríteni kellene neki, kinyom néhány pöttyöt. Happy Dog-ot kap vagy csontos húst főzve (nyak, farhát) rizzsel vagy gabonapehellyel.
Máshol is rákérdeztem, ezt a választ kaptam: "A tápot ne kapja, növényi eredetű rostokat kapjon (rizset, forrázva kukorica darát) nyersen a csontos húst pl. pulykafarhátat."
Szerintetek is ennyi? Mondjuk azt tudom, hogy a kukoricától úgy fosik, hogy fel kell mosni utána az udvart.
Gabonapelyhet ne adj neki. Minek az egyáltalán?
Tápot adj neki! Brit Care, Josera, Taste of The Wild, Romeo, ezek jobb minőségűek, valaki ajánlotta a Butcher's tápot is, ezeket próbáld meg, ne etesd mással a kutyát. Egyáltalán milyen gyakran kap tápot, csontos húst és gabonapelyhet?
Köszi mindenkinek! Próbálok válaszolni:
1.: Naponta 2X kap enni, abból egyik általában hús+valami. Kb. egy héten 3X kap főtt kaját.
2.,5.: Nagyon sokféle tápot próbáltunk már (Royal, Josera, Bosch, Brit) Ez a Happy Dog Multimix Balance kimondottan érzékeny gyomrú kutyáknak van, azért próbáltam.
4.:ha hetekig nem kap húst, csak tápot, akkor is ugyanez a probléma. Kipróbáltam mind a két variációt: csak táp, semmi változás, csak hús, szintén semmi.
Persze, megbeszélem az orvossal is, csak gondoltam hátha volt már valakinek hasonló gondja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!