6 hónapos németjuhász normális méretű így? Mindenki azt mondja, hogy nagyon nagy lesz.
Figyelt kérdés
Most lett féléves és 52 cm. Súlya 18 kg. Dehát szerintem azért biztos le fog lassulni a növésben.2012. júl. 15. 22:30
1/20 anonim válasza:
Nem egyforma a növekedése a kutyáknak. Kan, vagy szuka? Az átlag súly pl kannál, ahány hetes, annyi kiló kölyök korban.
2/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem egyformák. Szuka amúgy.
2012. júl. 15. 22:48
3/20 anonim válasza:
Hamarosan tüzelni fog. Akkor általában már szinte megállnak a növekedésben. Igen csekély mértékben vesznek még magukra cm-t .Utána másfél, két éves koráig erősödik, izmot, húst szed magára.Nagy a valószínűsége, hogy normál méretű lesz a kutyád.
4/20 A kérdező kommentje:
6 hónaposan nem hiszem, hogy tüzelne egy németjuhász, de ő nem is fog, mert ivartalanítva van. Tenyésztő szerint még 9 hónaposan is nőnek, csak már lassabban. Hát kicsi már nem lesz, az biztos.
2012. júl. 16. 07:46
5/20 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a mérete, mind magasságra, mind súlyra. Standard méretű lesz. 60-65cm ~35kg.
6/20 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy 6 hónaposan fog tüzelni. Azt meg nem írtad, hogy ivartalanított. Viszont az ivartalanítás miatt elképzelhető, hogy kissé jobban meg fog nyúlni.Korai ivartalanított kutyáknál előfordul, hogy nyúlánkabbak lesznek az átlagnál kicsivel.
7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. júl. 16. 12:20
8/20 anonim válasza:
Az én szuka németjuhászom is 4 hónapos és 48-50 cm marmagassága van. akkor az ennyém mekkora lessz? amugy az normális mert a szomszédom és is akkora.
9/20 A kérdező kommentje:
Mostmár kicsit lelassult HÁLISTENNEK a növésben, most 54 cm, és 18,6 kg. Azért remélem, nem lesz standardon felüli.
2012. júl. 20. 14:14
10/20 anonim válasza:
Inkább felette legyen, mint alatta. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!