Csirkepörköltet főzök. Összetevők: comb, nyak, máj, láb, szárny, farhát. Mivel nem fő meg az összes egyszerre, így biztos kell valamilyen sorrend, hogy az összes jól átfőljön. (? )
Segítsetek kérlek, hogy melyeket kell először beletenni, és utoljára..szóval a sorrend kéne.
(apámnál "vizsgázom, és izgulás van)
Köszönöm
Nyugodtan beletehetsz mindent egyszerre, főleg, ha bolti csirkéről van szó. Talán csak a láb az, ami a legkésőbb lesz egészen puha.
Szerintem kb. 35-40 perc alatt kész az egész:)
Szóval csináljam úgy, hogy beleteszem először a lábat, aztán kb 10 percre rá(ha annyi jó), rakjam bele a többit?
Tudom, azt mondtad, hogy az egész mehet bele egyszerre, de ha véletlenül nem főne benne meg valami rendesen, azt apám kiszúrná, és...
Én mindent felteszek egyszerre, kivéve a májat.
Amikor már csak percek vannak hátra, a lábas közepén csinálok a májnak egy kis helyet, azt akkor rakom bele, 1-2 perc múlva átfordítom, úgy is fő pár percig, és elzártam. Ezzel elérem, hogy a máj egészben marad, és se szét nem fő, se a fakanállal kavargatás közben nem töröm össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!