A lasagne-nél mi a sorrend a rétegezésnél, ha besamellel csinálom?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 08:31
1/3 anonim válasza:
tészta - húsos ragu - besamel
tészta - húsos ragu - besamel
legfelülre sajt
2/3 anonim válasza:
ja, a sajt alá még tehetsz egy tésztát, de nem kötelező (én szoktam)
3/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy nyers-e a tészta, vagy sem. Ha ugyanis nem főzöd előtte a tésztát (én sosem szoktam, de van olyan, aki igen), akkor nem szabad a tésztával kezdeni! Mert az a réteg nem sül meg rendesen!! Ropogós marad, alig lehet megenni.
Szóval mártás - tészta - mártás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!