Szerinted a gáztüzhely, vagy a villanytűzhely a jobb?
Őszintén, én már főztem mindkettőn, elég sokat. Villanyosnál ugye ha mondjuk lejjeb kell venni takarékra, az csak ez bizonyos idő után jelentkezik, hiszen a főzőlapnak egyfajta hőtehetetlensége van.
Gáztüzhelynél ez nem probléma, azonnal levehető a hőfok, viszont ha valami véletlen kifut, kialszik a gáz, és elég macera újból begyújtani...
Mi a véleményed, mik a tapasztalataid?
A nyerő az elektromos. De a hagyományosat nem ajánlom.
Nekem korábban gáztűzhelyem volt, melyet kb két éve cseréltem le egy villanytűzhelyre (alul, felül is elektromos). Nekem ami nagyon szimpatikus az utóbbinál, hogy ha lekapcsolom, akkor is még egy ideig tartja a hőt.
Szerintem a karbantartása is praktikusabb, könnyebb tisztán tartani.
Ahogy írták már a legpraktikusabb az ami gáz főzőlapos és a sütő meg villany.
De ha nem akarsz ilyet akkor mindenképp a gázos a jobb.
Kombinált. Sütni normálisan csakis villanyos/légkeveréses sütőben lehet normálisan, a gázos felsőrész meg gyorsabb, mint a hagyományos.
Hagyományos felsőrésznek szerintem pont az az előnye, hogy egyszerűbb takarékra venni, viszont sokkal több időbe telik, mire az étel forrni kezd, mint a gázon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!