A kávés torta csokis vagy kávés piskótával jobb? (A krém az mindenféleképpen kávés. )
Figyelt kérdés
Ti hogy készítitek a kávés piskótát?2016. máj. 20. 21:35
2/4 anonim válasza:
Csokis. Ha a piskóta is kávés lenne, akkor szerintem túl kávés íze lenne az egésznek. A csokis piskótával jobban kiegészítenék egymást és kihoznák jobban egymás ízét.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam.
2016. máj. 20. 21:48
4/4 anonim válasza:
Ezen még sosem gondolkoztam el (talán mert ritkán sütök tortát, otthon pedig sima piskóta volt minden torta alapja, a kávés és a csokis krém pedig majdnem megegyezett, mindkettőben sok kakaó és sok kávé volt), de egyetértek a többiekkel. Elég, ha a krém kávés (és kakaós).
Kávés piskótát még sosem ettem, bár mind a piskótát, mint a kávét kedvelem. Köszi, ötletet adtál mára :D Krémre úgyse szokott jutni a keretből, szálkásítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!