Teflonos vagy kerámia serpenyő? Melyik a jobb?
Igazából olyan serpenyőre lenne szükségem, amit a sütőbe is be tudok tenni.
Amiket nézegettem, majd' mindnek műanyag a fogója.
Találtam egyet(ami árilag is egész jó: 25 euró): Greenpan Bali, ami kerámia serpenyő.
Mivel teflonos van itthon, azt tudom, hogy milyen jó benne sütni. De mi a helyzet a kerámia serpenyőkkel? Azokba se ragad bele az étel?
Vagy mennyire tartósak?
Mivel a kerámia nagyon kemény, ezért nagyon is törékeny. Nemhogy leesik nekem, és széttörik.
Akinek van tapasztalata ezzel, megköszönném ha leírna.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..
Annyit tennék még hozzá ,hogy a jó minőségű tefal ami nem olcsó az eredeti francia mindegyik sütőben 230C hőálló még ha műanyag anyagféle is a nyele.. De tényleg csak azok amik eredeti Tefalok a francia gyártásuak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!