Kerámia edény miért égeti le a kaját?
Nem a "kerámia edény égeti le" a kaját, hanem te, legfeljebb kerámia edényben.
A kerámiabevonatot meg elöször alaposan el kell mosogatni, de semmiféle súrolós dolgot nem szabad használni(dörzsiszivacs, atomic), meg agni sem szabad benne.
Viszont a kerámia edény sem véd meg a túlmelegítéstöl, ha feketedik az olaj, akkor túl magas fokozaton és túl sokáig melegítetted.
Mellesleg tojást nem szokás SOK olajban/zsírban sütni, az nagyon egészségtelen. A kerámiabevonat elönye, hogy nem kell hozzá jóformán zsiradék, nemhogy bö, sok!
#2-es válaszoló korrektül válaszolt.
El nem tudom képzelni, miért lett lepontozva!
#4-es, a 2-es vagyok: ne mérgelödj, megszoktam, hogy a korrekt válasz mindig le lesz pontozva, mert sokan nem viselik el, ha valaki nem hülyeségeket ír.
De azért köszi, hogy kiállsz mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!