Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet tenni? A Kerámia...

Syeka kérdése:

Mit lehet tenni? A Kerámia edény másnak is odakozmál egy év után tapadni kezd, már a tojás rántotta teljesen letapad.

Figyelt kérdés

2013. szept. 17. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen nekem is olyan, pedig csak tojást szoktunk benne sütni, de most még a tükörtojást sem tudom belőle kivakarni.
2013. szept. 17. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem még egy éves sincs (májusi, és nem piacos, vagy tv shop-os), de nekem is leragad benne a tojás minden formában, pedig teszek alá kevés zsiradékot is.

Szerintem egy minőségi teflon sokkal megbízhatóbb.

2013. szept. 17. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek, az első nap odakozmált...
2013. szept. 17. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is van, ráadásul nem az olcsóbb fajtából. egyelőre még jó, de nem olyan, mint első használatkor.

közelebbről megnézve az anyagát apró repedések vannak rajta. valószínűleg ezért ragad oda egy idő után az étel.

szóval nekem nem vált be a téma.

azért vettem, mert nincsenek benne különféle mérgező anyagok, mint a teflonban.

de lehet visszatérek a teflonra. az több évig jó volt gyakori használat esetén is.

2013. szept. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.