Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Darált húsból lehet-e kocsonyá...

Darált húsból lehet-e kocsonyát főzni?

Figyelt kérdés

2016. júl. 30. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Az igazi aszpikot is darálthúsból főzik, márpedig az aszpik kocsonya. tojásfehérjével derítik, hogy tiszta, átlátszó legyen.

Azt mondjuk nem tudom, hogy az agyonfőtt darálthúsból, hogy és mit tennél vissza a kocsonyás lébe.

2016. aug. 1. 08:21
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

És hogy a f#szba jön az erőleves a kocsonyához???

Fasírtot is csinálnak darált húsból, és?

Attól az még nem lesz kocsonya.

2016. aug. 1. 08:31
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Az aszpikot marhacsontból főzik, esetleg más kötőszövetekből. Darálthúst minek tennének bele? Még ha van is benne kollagén, azt másba is el lehet használni, plusz szűrni is macerásabb, mint egy csontlét.
2016. aug. 1. 08:38
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Az én receptem, amit éveken át használtam 25 deka zsírtalan darált marhahúsból van, hozzá némi vegyes zöldség.

Szakácskönyv alapján készítettem nem egyszer, nem is kétszer, és csodálatos fényt adott az extra szendvicseknek.

A vendégeim mindig elcsodálkoztak, hogy csinálom ilyen szépre. Kicsit macerás munka, de megéri.

Ebből kiindulva nem lehetetlen a kocsonya készítés darálthúsból, szóval nem kell ordenáré módon megnyilatkozniuk egyeseknek.

Nem az ujjamból szoptam,kipróbált és tökéletes recept.

Aki nem hiszi, járjon utána...

2016. aug. 1. 10:46
 15/15 A kérdező kommentje:

úristen mennyi válasz érkezett :D hát ez aztán a meglepi :)

a kocsonyával a darázsfészekbe tenyereltemm

2016. aug. 2. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!