Kocsonyát hogyan lehet hónapokig eltartani?
A kocsonya FAGYASZTHATÓ!!! Én rendszeresen lefagyasztok kocsonyát, mert ketten vagyunk a párommal és két tányérnyit nem lehet fözni. Ezért kipróbáltam a fagyasztást, és lehet.
Amire figyelni kell, hogy csak a hütöben szabad felolvasztani, akkor nem enged levet.
De ha valaki nem meri így, akkor a lefagyasztott kocsonyát ha felmelegíti, amíg folyós a leve, úgy tölti tányérokba, és utána (hütöben) megdermeszti, akkor garantáltan nincs bele semmi probléma.
Én is fagyasztottam már!
Egy nappal korábban veszem ki a fagyóból, mint általában szoktuk. Ha kiengedett, akkor ismét felforralom, és hagyom, hogy újra megdermedjen.
Amit a fagyóból kiveszek kaját, azt mindig vagy átforralom, vagy akkor sütöm-főzöm, tehát a kocsonyát is azért szoktam + 1 nappal korábban kivenni.
Kocsonyát cukorral konzerválni?????
Hááát, egye meg az, aki ezt javasolja, én ugyan meg nem kóstolnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!