Nagyon nagyon megkívántam a kocsonyát. Egy pár tányéros (6-8) adagot miből és mennyiből célszerű főzni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 11:30
1/6 anonim válasza:
2kg kocsonya hús.kicsontozott fejhús, orral és fülekkel együtt, első és hátsó csülkök, körmök, farok, bőr, bőrkék ezeket szoktam belerakni.(persze ezeket ízlésed szerint variálhatod.)
2/6 A kérdező kommentje:
Szoktam én is csinálni 30-35 tányéros kiszerelésben, csak nem tudom ilyen kevéshez miből mennyit tegyek bele, hogy hús is legyen és ne csak körömből álljon minden tányér, de meg is kocsonyásodjon. :)
2014. máj. 4. 11:49
3/6 anonim válasza:
A 2 kilós kocsonyahús csomag elég ennyi tányérnyi kocsonyához.Hentesnél nehéz így összeválogatni, mert abból rögtön a dupla mennyiség lesz...:) bár elteheted egy másik kisebb adagnak a fagyóba.
4/6 anonim válasza:
Vagy a megszokott mennyiséget elosztod hattal, és csak kb annyit vásárolsz a hozzávalókból.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Babát várok és eltántoríthatatlan vagyok most a kocsonyától. A családot már az őrületbe kergettem vele. :)
2014. máj. 4. 12:54
6/6 doboszoli válasza:
Javaslatom:2-3 köröm, egy hátsó csülök, kilónyi bőr, 4-4,5 liter víz.
A füstölt és a friss aránya ízlés szerinti, én csak füstöltből szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!