Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kemény a hús a sertéspör...

Miért kemény a hús a sertéspörköltben, vagy csak tovább kell főzni (már 1,5 órája fő)?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Főtlen:)
2010. ápr. 17. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Tegyél bele egy csipet szódabikarbónát,és fővő ételt soha ne hideg vízzel tölts utána,csak meleggel.De lehet,hogy a hús nem pörköltnek való.Pl.karajból nem lehet jóízű pörköltet főzni.
2010. ápr. 17. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!