Miért kemény a hús a sertéspörköltben, vagy csak tovább kell főzni (már 1,5 órája fő)?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 17:25
2/2 anonim válasza:
Tegyél bele egy csipet szódabikarbónát,és fővő ételt soha ne hideg vízzel tölts utána,csak meleggel.De lehet,hogy a hús nem pörköltnek való.Pl.karajból nem lehet jóízű pörköltet főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!