Mivel várjam haza a férjemet? Ötletek?
Soha nem tettem még fel ilyen kérdést, mert általában mindig összetalálkozik a kívánságunk, de most azért vagyok gondban, mert hosszabb ideig külföldön volt és teljesen más ételeket un, mint én. Ő azt mondja nem tudja, együnk amit én gondolok, én meg azt kérdezem ő mit szeretne de ő sem tudja. Én rengeteg pörköltet ettem és főzelékeket, mert azt lehet enni többször is, szóval a fülemen jön ki, de ő meg sok frissensültet, gyors kajákat. Pörköltet első nem nem akar, hanem majd együtt bográcsban, ha már kipihente magát. Szóval gondolkodom, hogy valami olyan kéne, amit egyikünk sem un, sőt olyan ötlet is jöhet, ami különleges, talán még sosem ettünk.
Persze nem krokodilra gondolok, mert azt most holnapig nem tudok beszerezni, hanem valami különleges recept beszerezhető húsból.
Ossobuco borjúhúsból készül. Nagy előnye ,hogy másnap sokkal finomabb .. Melegíteni kell csak majd ha hazaértetek.
Burgundi marharagu... Ez is másnap a legjobb ..
Egy jó kis erdei gombaragu, zöldfűszeres galuskával?
Vagy ha valami különlegesre vágysz pl. soondoubu jjigae a kedvenc koreai ételem.
Rakott káposzta
Rakott krumpli
Rácponty
Húsgombóc paradicsom mártással
Töltött tök
Rántott cukkini, petrezselymes krumpli, kovászos ubival
Csülök Pékné módra. A pasik általában imádják, mellette megsül a kockakrumpli, gyöngyhagymával (vagy negyedelt kisebb hagymával )tálaláskor frissen préselt fokhagymával. Kovászos uborkával felséges eledel.
Persze biztos, hogy ilyet ettetek már, de aki hazatér, valami hazaira vágyik és tényleg nem kínaira, gyíkhúsra, amit külföldön bármikor megkaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!