Rántott sajtot mivel paniroznak? Valami olyasmit hallottam, hogy nem a klasszikus liszt-tojás-prézli, hanem sűrű palacsintatésztában forgatják meg s utána azt prézliben.
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 15:04
1/7 anonim válasza:
Én hagyományos liszt-tojás-prézliben panírozom. De hogy ne folyón ki a meleg sajt, így duplán kell panírozni. Akkor tökéletes lesz.
Vagyis.
liszt-tojás-prézli-tojás-prézli.
A palacsintatésztás verzióban szétolvad a sajt amikor sütöd
2/7 anonim válasza:
Liszt nem kell, nem ragad rá. Tojás és prézli kell, de kétszer, és nagyon ügyelni kell rá, hogy ne legyen lyuk a paníron. Sütés közben se szakadjon, lyukadjon ki.
3/7 anonim válasza:
Palacsinta tésztás dolog nem működik... Liszt ,tojás , prézli, tojás ,prézli duplán kell. ha szép simára szeretnéd. Ha kicsit felszeretnéd dobni a rántott sajtot baconbe tekerheted és a sima morzsa helyett panko morzsát lehet használni.Jó forró bő olajba kell sütni..
4/7 anonim válasza:
én hagyományosan szoktam, csak sütés előtt berakom őket a fagyasztóba, és fagyos állapotban sütöm ki.
5/7 anonim válasza:
Első mondja jól. És igen kell a liszt is.
6/7 anonim válasza:
Ezt próbáld ki: reszelt sajt+tojás+liszt, össze kevered kis golyókat formázol vele és olajban kisütöd! isteni finom és egyáltalán nem folyik szét! :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, ezt kipróbálom!:)
2016. okt. 20. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!