Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csalamádét kell dunsztolni?...

A csalamádét kell dunsztolni? Vagy elég lezárás után a kamrába tenni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell dunsztolni . De nem árt, ha vársz egy éjszakát a lezárással, mert le megy a folyadékszint, amit érdemes visszapótolni, és úgy lezárni , aztán mehet a helyére.
2016. júl. 7. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ja, és jó, ha most a felöntés után hurkapálcával időnként az üveg aljáig párszor beleszúrsz, hogy hadd tudja a lé teljesen átjárni.
2016. júl. 7. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi szépen! :)
2016. júl. 7. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam felfőzni, úgyhogy dunsztolni sem kell.
2016. júl. 7. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!