Lé csalamádéhoz, ami nem túl ecetes és nem kell utána dunsztolni sem. A savanyúsághoz és a csalamádéhoz más lére van szügség?
Mindig a Szilas kapros tartósítóval tettem el, soha semmi baja nem lett, még a két éveseket is ettük, ajándékoztuk, az ajándékozottak nagy örömére.
Persze akkor saját termelés volt minden hozzávaló, így rengeteget csináltam.
minden hozzávalót egy nap legyalultam, besóztam. így állt egy éjjelen ét. a férjem jól átforgatta párszor.
másnap megfőztem a kapros levet, csak egy kicsit több cukorral, hogy csemegés legyen.
a párom kicsavarta tisztességesen a csalamádét, amit üvegekbe töltöttem, és felöntöttem a lével. tálcákon még állt egy éjjelen át, és másnap utántöltöttem a felszívott
levet. utána rá a csavaros tető és mehetett a spájz polcaira.
szerintem nem kell más lé a csalamádéhoz, de nekem ez Szilas bevált minden savanyúsághoz.
Biztosan most is kapható, vagy hasonló.
Ezt meg fogom nézni,csak nem szeretem a kaprot.Nem tudtam,hogy van ilyen fűszerkeverék.
Köszi. És ha pl répa,karfiol,ubit akarok vegyesen ahhoz is jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!