Hogyan kell a kenyeret fagyasztani és hogyan kell utána kiengedni?
Sokat hallottam már hogy a kenyeret le lehet fagyasztani. Az jó ha pár szeletenként becsomagolom és fagyasztom? Ha ki akarom olvasztani, akkor ki kell venni, hogy lassan szobahőmérsékleten kiolvadjon, vagy át kell sütni?
Tudna segíteni,akinek ebben van már tapasztalata?
Köszi!!!
Nem szeletekre vagva, hanem pl. felezve 1 kg kenyeret, zacskoban beleteszem a melyhütöbe. Fogyasztas elötti este kiveszem (ekkor a zacsko legyen begumizva vagy levegö elöl elzarva, hogy mire felenged, ne szaradjon), es reggel ugyanugy szeletelhetö, mint a friss.
De lehet, hogy szeletenkent is lehet fagyasztani, csak felengedesnel meg jobban figyelnek, ki ne szaradjon.
mi szeletelve is fagyasztjuk,
és csak kivesszük,nem kell átsütni,
Én szeletelve szoktam lefagyasztani, mert nagyon keveset eszek belőle. Minden reggel 1 vagy 2 szeletet kiveszek a csomagból, és 25 másodpercre berakom a mikróba, tökéletes!:)
sőt, ha este veszek ki a reggeli szendvicshez, akkor sem szárad meg (persze becsomagolom a szendvicset és berakom a hűtőbe)
21/L (kollégista tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!