Hogyan kell Fornettis sajtos pogácsát csinálni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 11:44
1/15 anonim válasza:
Otthon olyat nem tudsz csinálni
2/15 anonim válasza:
dehogynem!Megveszed a mirelit fornettis pogácsát, beteszed a sütőbe, és kb 20-30 perc után kész is:)Vagy még előbb:)
3/15 anonim válasza:
Ahha, a Family Frost is árul meg barackosat is.
6/15 anonim válasza:
Biztos megvan a "titkos recept"... :)
7/15 igabcsy válasza:
Family Frost-os mirelit fornetti pogácsát én is vettem már, de meg sem közelíti azt amit a fornetti boltokban lehet kapni.
Pedig elektromos sütőm van, és úgy csináltam, ahogy írva vagyon. Szóval ugyan olyant szerintem nem tudsz házilag csinálni.
8/15 anonim válasza:
Ha tudnátok miből van valójában.. valószínűleg meg se próbálnátok olyat csinálni ......:S
9/15 anonim válasza:
Hát lemész a Fornettibe és veszel, így kell csinálnijé!
10/15 anonim válasza:
A fornettis sütőkben a páratartalmat is be állítják azért nem lesz az otthoni olyan mint a bolti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!