Ehhez a tortához használhatok habport tejszín helyett?
Figyelt kérdés
A tejben olvasztanám a csokit és utána tenném bele a habport, majd habosra kikeverném. Szerintetek így is jó lenne? Vagy hülyeség?
2016. jún. 29. 20:36
1/1 anonim válasza:
Hát a habport tejbe kell tenni,úgy felverni,ha a csokihoz kevered,nem habosodik fel.
Tapasztalatom szerint ebből nem lesz olyan kemény hab,mint a tejszínből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!