Milyen tejszín kell hozzá?
Figyelt kérdés
Nagyon amatőr szakács vagyok, de hétvégén ki szeretném próbálni. Habtejszín vagy főzőtejszín
2016. jún. 29. 13:30
1/3 anonim 



válasza:





Főzőtejszín semmihez nem "kell". Nem túl sűrű, folyós állagú krémlevesekhez lehet használni, ha mindenképpen tejipari hulladékot szeretnél bele tenni sok-sok stabilizátorral, de ha nem, inkább habtejszín.
Tortákhoz meg egyébként is csak a habtejszín a jó.
2/3 anonim 



válasza:





Habtejszín. Mielőtt felvered,jól hűtsd be.
Amúgy a kettő között zsírtartalomban van különbség,a főzőtejszíné kevesebb,emiatt nem is verhető habbá.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
2016. jún. 29. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!