Csokoládé krém diétásan?
Figyelt kérdés
Csokoládé tortát szeretnék sütni, a piskótát zabpehelylisztből fogom készíteni. Viszont a krémmel bajban vagyok. Akinek készül nagyon szereti a párizsi krémet, de hát ahhoz cukorszirupot kéne főzzek ami, nem diétás :) Szóval tejszínre gondoltam, csak nem tudom, hogyan legyen belőle finom csokikrém. Van ötletetek? :)2016. márc. 24. 21:22
2/5 A kérdező kommentje:
A fő szempont az, hogy cukor mentes legyen, és nyilván cukormentes tejszínt használnék így gondolom igen.
2016. márc. 25. 11:29
3/5 szaszaa11 válasza:
Akkor keverj tejszínből krémet, joghurttal sűrítheted.
4/5 Dnyepropetrovszk válasza:
Elárulok egy titkot, az igazi párizsikrém nem az, amelyiket mostanság a cukrászdákban meg mindenfelé készítenek cukorszirupból és iszonyúan édes, gejl. :D
A ganázst egyszerű elkészíteni, 30%-os tejszínt felforralsz és jó minőségű étcsokoládét keversz el benne, csomómentesre, ez egyből el is olvad. Ha kihűl, egyben meg is szilárdul. Na ez lenne az eredeti párizsikrém.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom =)
2016. márc. 27. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!