Működne egy ilyen pudingos-tejszínes krém?
Figyelt kérdés
Valamilyen tejszínes tortakrémet szeretnék kipróbálni. Arra gondoltam, hogy tejszín ízesítésű vagy vaníliás pudingot összekevernék tejszínhabbal. Ez elfogadható tortakrémnek? Ugyanis valamilyen világos krémre lenne szükségem, mert oreot szeretnék beledarabolni.2015. okt. 19. 19:06
1/3 anonim válasza:
A tetejére talán jó, de piskótarétegek közé nem nagyon, mert túl híg lesz.
2/3 anonim válasza:
Ha a tejszínt (legjobb én szerintem a Hulala habtejszín) felvered,főzöl vaníliás pudingot,azt teljesen lehűtöd,a felvert tejszínnel összekevered,teszel hozzá mazsolát,tökéletes torta krém lesz belőle.Én csütörtökön készítettem így tortát és nem folyt meg a krém.
3/3 anonim válasza:
2-es ez remek, de a Hulala továbbra sem tejszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!