S. O. S, Folyékony krém?
Figyelt kérdés
Gőz felett felvert tojáshab+ felfert tejszínhab, mascarpone és kókuszreszelék, meg persze cukor van benne.
(Az íze isteni, de szó szerint megfokyósodott, pedig elvileg ez lenne a tortám krémje, így folyékonyan nem tudom használni, ráadásul vendégek jönnek, mert a családnak odaadnám pohárkrémként, de most nem akarok beégni.)
Arra gondoltam, hogy van itthon -máznak való- fehér csoki ha azt megolvasztanám, belecsurgatnám, amikor visszaszilárdul, akkor esetleg a krém állaga is sűrűbb lesz? Vagy ettől még rosszabb lenne? Van valami praktika erre, vagy dobhatom ki? :(
2015. okt. 1. 15:58
1/2 anonim válasza:
Mennyi ideig hagytad állni? Nekem az ilyen pár óra alatt megkeményedik.
2/2 A kérdező kommentje:
Most készült csak el, de nem puha volt, hanem folyékony. De közben szerencsére sikerült orvosolni a problémát, leírom, hátha valamikor valakinek hasznára lesz: találtam egy tasak dr Oetker fehércsokis pudingport, azt egy az egyben beleszórtam a folyós "krémbe" és gyönyörűen összekapta :) Pudingpor a megoldás.
2015. okt. 1. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!