Sütitündérek! Tejszínes krém mehet a marcipánborítás alá?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy fondant borítás alá nem jó a tejszínes krém, mert a tejszín "oldja" a bevonatot. Azt viszont nem tudom, hogy mi a helyzet a marcipánnal?
Illetve ha tejszínes tortát vékonyan marcipánnal burkolom, majd erre jön a fondant, akkor mi történik?
2015. jún. 21. 17:37
1/2 anonim válasza:
Maximum ha nagyon vékony a marcipán, máskülönben szétnyomja.
A marcipán+fondant ugyanez, szét fog lapulni a tortád. A tejszínes krém puha, könnyű, ha valami keményebbet akarsz kénytelen leszel vajasat használni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, ez eszembe se jutott. Hát akkor a top3 torta kiesik...
2015. jún. 21. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!