Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütitündérek! Tejszínes krém...

Sütitündérek! Tejszínes krém mehet a marcipánborítás alá?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy fondant borítás alá nem jó a tejszínes krém, mert a tejszín "oldja" a bevonatot. Azt viszont nem tudom, hogy mi a helyzet a marcipánnal?

Illetve ha tejszínes tortát vékonyan marcipánnal burkolom, majd erre jön a fondant, akkor mi történik?


2015. jún. 21. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Maximum ha nagyon vékony a marcipán, máskülönben szétnyomja.

A marcipán+fondant ugyanez, szét fog lapulni a tortád. A tejszínes krém puha, könnyű, ha valami keményebbet akarsz kénytelen leszel vajasat használni.

2015. jún. 21. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, ez eszembe se jutott. Hát akkor a top3 torta kiesik...
2015. jún. 21. 18:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!