Mascarpones fehércsokis krémhez tippek?
Figyelt kérdés
Cupcake-t szeretnék készíteni, és arra szeretnék egy mascarpones fehércsokis krémet. A kérdés az lenne, hogy elég lesz bele csak a mascarpone és a csoki, vagy tegyekbele habtejszínt is, vagy cukrot, bármit? Fontos lenne hogy a krém állaga sűrű maradjon. (Málnát fogok keverni még bele egészben.)2015. ápr. 22. 19:52
1/2 anonim válasza:
Hát a tejszínhab csak lazítja. Szerintem ha valaki nem túl édesszájú, akkor bőven elég az olvasztott fehér csoki bele.
2/2 anonim válasza:
A mascarpone teljesen natúr, íztelen, így valamennyi cukor vagy édesítőszer kell bele, kevés lesz a csoki bele, főleg, ha gyümölcsös.
Folyékony tejszínt ne tegyél bele, mert attól csak hígabb és zsírosabb lesz, ami felesleges. Esetleg pár kanál kemény habbal lazíthatod egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!