A karfiolt megpároljátok, Mielőtt rántjátok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 22:00
2/10 anonim válasza:
mi megszoktuk főzni delikátos vízben, szerintem úgy sokkal finomabb :D
4/10 anonim válasza:
Egy picit előfőzöm, de nem puhára, utána panírozom csak. Még nem rántottam nyersen, de ki fogom próbálni.
6/10 anonim válasza:
Egy picit megfozom sima vizben.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2016. jún. 11. 07:07
9/10 anonim válasza:
Na ezek a válaszok aztán jól le lettek pontozva....
10/10 anonim válasza:
2-3 percig blansírozom sós forró vízben, majd gyorsan lehűtöm, lecsepegtetem, szinte szárazra. Utána panírozom, így biztosan átsül még egy nagyobb karfiolrózsa is.
Amúgy teljesen mindegy mit írunk, a lepontozók akcióban vannak.
Mindegy, hogy a nyuszikán van sapka, vagy nincs, akkor is pofont kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!