Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz ilyen édeskés ize...

Mitől lesz ilyen édeskés ize a huslevesnek? Sajna csak ritkan sikerul ugy. Mi az az összetevő, ami kell hozza?

Figyelt kérdés

2016. máj. 18. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
Hülye vagy? Éppen az a lényege a húslevesnek, hogy sokáig kell főzni. Minél tovább főzöd, annál jobb lesz. Eddig mennyi ideig főzted? Ízetlen lötty lesz, ha nem főzöd legalább 4-5 órán át, de én inkább 5-6 órát is otthagyom a gázon, mert akkor az igazi. Van, aki 12 órán át is főzi. Étteremben még tovább is az esszenciákat. Nagyon lassan, nagyon sokáig - ez az alapvető trükk, akkor fő bele a levébe a sok íz, ásványi anyag a zöldségekből, csontokból, húsokból.
2016. máj. 18. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Színhúsból sem szabad főzni, húsos karajcsontból főzd, ha a sertést szereted, inkább.
2016. máj. 18. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 A kérdező kommentje:
Meghoztatok a kedvemet. :)
2016. máj. 18. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:
43%

12:50-es, 63 %-os ! Valószínű sok vályúban volt szerencséd eddig turkálni, hogy más főztjét mosléknak nevezed.

Mindenesetre a válaszod téged minősít...

2016. máj. 18. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Igaza van. A húslevesbe nem kell sem cukor, sem vegeta, sem leveskocka.
2016. máj. 18. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
A cukros húslevesnek nevezett löttyöd meg a te főzési képességeidet.
2016. máj. 18. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokáig főzöd a csontot,a legjobb fog történni! Ki fog főni,oldódni belőle az ásványi anyag és így ezeket a természetes anyagokat meg tudjátok enni a levessel,nem a szemétben landol a csontban maradva!

És valóban,a sok sárgarépától lesz édeskés,vagy ha édesgyökeret,pasztinákot is teszel bele.

Én pont az édeskés húslevest nem szeretem,mert nem szeretem a húsokhoz az édes ízt.

De hát van aki a káposztás kockát sem borsosan,hanem cukrosan szereti.

2016. máj. 24. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 A kérdező kommentje:
Azota mar kiprobaltam sok repaval es 4-5 oras fozessel es nagyon finom lett. :)
2016. máj. 24. 13:25
 19/20 sántacsiga válasza:
100%

Jók az előző tanácsok! A csontos húsok és a lassú!, hosszú, kis lángon való főzés nagyon fontos! A csontos húsok mellett lehet színhús - de mellette! A zöldségféléket nem azonnal kell beletenni, szétfőnének.

A répa - ha túl sok- édeskéssé teszi a levest. Jó főzést!

2016. máj. 24. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülök,hogy finomra sikerült!!!!
2016. máj. 24. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!