Mitől lesz ilyen édeskés ize a huslevesnek? Sajna csak ritkan sikerul ugy. Mi az az összetevő, ami kell hozza?
12:50-es, 63 %-os ! Valószínű sok vályúban volt szerencséd eddig turkálni, hogy más főztjét mosléknak nevezed.
Mindenesetre a válaszod téged minősít...
Ha sokáig főzöd a csontot,a legjobb fog történni! Ki fog főni,oldódni belőle az ásványi anyag és így ezeket a természetes anyagokat meg tudjátok enni a levessel,nem a szemétben landol a csontban maradva!
És valóban,a sok sárgarépától lesz édeskés,vagy ha édesgyökeret,pasztinákot is teszel bele.
Én pont az édeskés húslevest nem szeretem,mert nem szeretem a húsokhoz az édes ízt.
De hát van aki a káposztás kockát sem borsosan,hanem cukrosan szereti.
Jók az előző tanácsok! A csontos húsok és a lassú!, hosszú, kis lángon való főzés nagyon fontos! A csontos húsok mellett lehet színhús - de mellette! A zöldségféléket nem azonnal kell beletenni, szétfőnének.
A répa - ha túl sok- édeskéssé teszi a levest. Jó főzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!