Egy hetes tojást ma még elkészithetem? (főtt piros tojásról van szó, amiből ma rakott krumpli lenne)
Figyelt kérdés
Szagja alapján gondolom, hogy megérzem..csak még nem éreztem romlott tojás szagot:)))) De a szagtól eltekintve, egyéb tényező vane? Vagy alapból réginek számit ha egy hetes és tuti h nem jó?2010. ápr. 9. 08:55
11/14 anonim válasza:
utolsó elöttinek:
a főtt tojás is okozhat szalmonellát, úgy mint bármely más FŐTT étel...
Kérdezőnek: 3naposan sem enném meg a festett tojást
12/14 anonim válasza:
majd irj ha megettétek és tuléltétek:D
13/14 anonim válasza:
Hát én tuti nem enném meg..megéri neked letesztelni az egy hetes főttojást,hogy vajon fogsz e fosni és hányni vagy nem? nekem nem érné
14/14 A kérdező kommentje:
Jah elnézést kérek, hogy nem válaszoltam. IGEN megettük!!!!!És élünk, virulunk...:) Amúgy ismerőseim is ilyen tájban szokták megcsinálni...Csak gondoltam h megkérdezem "határontúli testvéreimet" is, hogy lássam, h mennyire vannak el az "egy hetes tojáskától"..
Nem volt se szagja, se semmi!
És elnézést, hogy nem kináltam meg azokat akik azt irták, hogy meg lehet enni!
Üdv mindenkinek!
2010. ápr. 12. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!