Ha a főtt tojást melegszendvics sütőben megsütöm, akkor az úgy mérgező már?
Figyelt kérdés
Az van, hogy találtam itthon főtt tojást (gondolom valaki korábban megfőzte, mert olyan állaga van) és gondoltam szeletelek belőle melegszendvicsre, de az amúgy már megfőtt állagú tojással ezt meg lehet csinálni? Mármint, hogy utána még meg is sütöm, tehát sült-főtt lesz, és akkor nem ég meg, vagy nem lesz valami baja?2010. ápr. 8. 23:19
1/11 anonim válasza:
szerintem semmi baja nem lesz, csak meleg lesz:)
mérgező biztos nem lesz, megeheted nyugodtan
2/11 anonim válasza:
Már mitől lenne mérgező? Anyém, ki mondta ezt neked?? Rakott krumpliba is teszünk főtt tojást, úgy fél óráig van nagy hőhatásnak kitéve, aztán megesszük, és túléljük...
3/11 anonim válasza:
Dehogy mérgező! Mi is szoktunk ilyet, nagyon finom, semmi bajunk tőle. Esetleg a tojás jár pórul, azaz kicsit furcsa formája lesz, ha túlsütöd. Semmi egyéb. :)
Akkor lenne gond, ha romlott lenne a tojás, túl sokáig lett volna szobahőmérsékleten, főtt formában. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Végül is az lett, hogy ráraktam a tetejére, és hát eléggé hard lett kinézetre. Szóval végül is leszedtem, biztos, ami biztos, sosem lehet tudni. Szerintem az ilyen már nem tesz jót az embernek.
2010. ápr. 8. 23:55
5/11 anonim válasza:
Húú TESA szerintem debil kicsit a hozzáállásod!Sőőőt kesztyű nélkül ne is fogdd meg a kaját,meg ami előre bevan csomagolva kaja meg ne edd mert MÉRGEZŐ!Tovább megyek....a melegszendvicssütő sem egészséges,a tojás meg tele van antibiotikum maradvánnyal amit előtte a csirkébe nyomtak TEHÁT MÉRGEZŐ!!
6/11 anonim válasza:
a tyúkba nyomták nem a csirkébe!XD
7/11 A kérdező kommentje:
Nem érdekes, mert leszedtem róla.. nem kell vele foglalkozni, ez a filozófiám..
2010. ápr. 9. 00:07
8/11 anonim válasza:
Te még sose ettél rakott krumplit? Mert rajtad kívül néhány millióan már többszázszor és még élünk.
9/11 anonim válasza:
Attól, hogy leszedted, még belesült a kajába, és, húúúú, szeritem figyeld magad, és az első tüneteknél rohanj a sürgősségire és feltétlen mondd, meg ,hgoy sült tojást ettél. Tudod hányan fekszenek a temetőbe, mert sült-főtt tojást ettek...
10/11 A kérdező kommentje:
Jól van, nem értem miért kell bántani, tegnap találtam tojást, amit végül nem ettem meg na..
2010. ápr. 9. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!