Francia pirítósra miért mondja itt mindenki hogy melegszendvics?
A bundáskenyér = francia pirítós, ez 100% biztos.
Nem a google képkeresővel kell tájékozódni és akkor más is tisztában lenne ezzel. Az hogy ez édes, vagy sós az mindegy. A bundáskenyér igazi neve a francia pirítós.
És én ezt nem értem hogy lett ez másoknak melegszendvics mikor ahhoz abszolút semmi köze nincs. És engem ugatnak le meg néznek hülyének mindig, azért mert ők tudatlanok.
Hűűű, a tapló parasztja! Keveri a francia pirítóst a melegszendviccsel?! Azta... Tényleg nagyon idióta dolog4
Szeretem azokat, akiknek itt kezdődik az iditotizmus. Nehéz életük lehet: mindenki teljesen kretén, csak ők nem.
Nem, én sem tudtam, hogy a bundás kenyér a francia pirítós, de ha engem kérdeztek, a bundás kenyér kurv@ra nem pirítós-jellegű... Ez csak valami ráragadt név, azok közül a kaják közül, amiket mindenhol ismernek, de egy nemzet kisajátította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!