Francia pirítósra miért mondja itt mindenki hogy melegszendvics?
Úgy lesz édes, hogy a felvert (még nyers) tojáshoz hozzákevernek cukrot, mézet, tejet. Innentől ugyanúgy sütik, mint mi a bundáskenyeret. Elég bizarr elsőre, főleg, hogy fogyasztás előtt jól megporcukrozzák.
Ez a hagyományos karácsonyi változat, ha csak gyors édességet akarnak, akkor megcsinálják simán tojással, és a végén lekvárral, gyümölcsmártással édesítik (nyakon öntik), és villával, mint egy sütit, belapátolják. :)
Látszik hogy mennyi hozzá nem értő hiteltelen kretén ad tanácsokat. Kérni sem érdemes itt tanácsot mert hozzá nem értő barbárok adnak itt tanácsokat! Ez látszik a pontozásokon akik osztogatják és a tanácsokon is! A bundáskenyérnek a francia pirítóshoz vagy a meleg szendvicshez annyi köze van mint a vajas kenyérnek a zsíróskenyérhez. Ízvilágban a kettő ég és föld. A sok hozzászólásból egy ember nem akadt aki normálisan tudná hogyan készül.
A bundáskenyeret:
A tojást kevés sóval felverik, bele a kenyér és étolajban sütik ki.
A francia pirítós:
A tojást kevés tejjel és kicsi sóval verik fel ez az alap. És édes fűszerekkel mint a fahéj, vaníliásukkor. Vajban sütik minden esetben és nem olajban nagyon fontos! Teljesen más ízvilágot ad. Mézzel szokták a tetejét még meglocsolni.
A tojáshoz marhára de nem vernek mézet, sem sima cukrot, csak vaníliás cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!