Hogyan készítsem a gulyást?
Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 16:05
1/5 anonim válasza:
én igy szoktam, marhahúsból mintha pörköltet készitenél, csak én pirospaprika helyett gulyásfixet (plus-ban lidli-ben kapható zacsis) teszek bele,mert attól jó sürü lesz.szóval ugyanugy mint a pörköltet csak sok vizzel levesnek öntöd fel, én rögtön beleteszem a répát zöldséget karalábét krumplit nem szokott szétfőni, sózom izlés szerint, és teszek bele húspuhitót, vagy sodabikarbonát 1 kis kanállal, akkor nem kell órákat főzni.amikor már puha a husi én tésztát, csigát, vagy házitarhonyát teszek bele. ja és a zöldségeket karikára vágom. nagyon fincsi ezzel a gulyásfixel. probáljátok ki én igy szoktam, család szerint finom.
2/5 A kérdező kommentje:
koszonom de mibol mennyit tegyek bele vagy ezt ram bízod:)
2008. szept. 24. 16:53
3/5 anonim válasza:
bocs azt elfelejtettem:)) 1kg marhahús, 1 tasak gulyásfix, 4 db nagy répa,2 zeller, 1/2 karalábé, én tésztát nem sokat szoktam beletenni.Ja és 1 dl vörösbort is szoktam ez is kimaradt, 3 krumpli / mi nem szeretjük benne/ rakhatsz többet is /inkább répa párti vagyunk/ igazán füszerezned nem kell mert a gulyásfixben minden van, sózni borsozni szoktam akkor amikor ugylátom elfőtt belöle sok utántöltöm :) és akkor, ha szeretitek a csipőset van az univernek erős gulyáskréme abból én 1-2 kiskanállal teszek bele.
4/5 anonim válasza:
ó és még valami a hagymát két fél darabban belefőzöm a levesbe, a hús alá nem teszek, mindent ugy mint a pörköltet csak hagyma nélkül. Jó főzést, és bocsi hogy ezek kimaradtak. :))
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi gond igy is orulok a recepnek es hogy vannak meg segito angyalkak!
koszke!
2008. szept. 24. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!