Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit szóltok a sütőben sült...

Mit szóltok a sütőben sült rántott húshoz?

Figyelt kérdés
Nállunk a melóhelyen szoktak adni de fel sem tudom fogni kinek volt az ötlete hogy olaj nélkül rántotthús.Ehetetlen izetlen borzalmas.

2016. ápr. 29. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Ha zsiradék nélkül a sütőben, nagyon kiszárad. Úgy ettem már, és elég jó volt. hogy a tepsibe vékonyan bezsírozott alufóliát tettek, arra a húst, és légmentesen betakarták zsírozott fóliával. Így puha maradt és jó is volt.
2016. ápr. 29. 21:54
 12/13 anonim válasza:
100%
Minden etel finom ha az izlesunk szerint van elkeszitve .
2016. ápr. 29. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez a kérdés is olyan, hogy megosztja a válaszadókat, és értelmetlen le és felpontozás megy, kinek-kinek ízlése szerint.

Szerintem is el kell fogadni azt, ha mások másképp étkeznek, mint, ahogy esetleg mi.

Némi tolarenciával megszűnhetnének ezek az "ádáz" küzdelmek.

Magam részéről sertészsírban sütöm a rántott dolgokat, de a világon semmi bajom nincs azokkal, akik így nem szeretik és más módon, más konyhatehcnikával sütnek-főznek.

Olvastam itt sokat én is a tepsiben sütött rántotthúsról, sokat szeretik,sokan ellenzik.Én még nem próbáltam, de attól akár finom is lehet.

2016. ápr. 30. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!