Levesben sült rántott hús? Hogyan?
Volt egyszer egy receptem, többször is megcsináltam, és nagyon finom volt, de sajna elkevertem valahová, és nem emlékszek már, hogy pontosan mit és hogy.
A lényeg annyi volt, hogy a rántott húst úgy kellett tepsiben megsütni, hogy főztem egy jó erős leveskocka-levest, és azt öntöttem rá. Mire megsült, nem volt alatta lé, mert felszívta.
Nem tudja valaki, mi lehet ez a recept? Vagy esetleg mi a neve?
Már minden létező kombinációban rákerestem, de semmit nem találtam...
Nem kellett a panirozott hust elösütni serpenyöben, mielött a sütöbe került a levessel?
Csak hirtelen sütni, hogy a panir kesz legyen a serpenyöben, a hus pedig a sütöben puhuljon at. (Bar en nem ertem, ez miert jobb.)
Fizikailag lehetetlen vízben sütni. Ilyen recept biztosan nem létezik. Kizárt.
Sok olyan receptet találtam, amelyben a húst ugyanúgy be kell panírozni, mint rendesen, s serpenyőben elő kell sütni. ez után kerül a sütőbe, különféle szafttal.
Nagy titok nem lehet. panírozol, elősütöd, tepsibe teszed. Sűrű szaft mehet a tetejére. Ha ragaszkodsz a leveshez, akkor készítesz egy alaplevet (kockát én csak öngyilkosoknak javaslok), s beteszed alulra. Az alaplé gőze hatással lesz a sülő húsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!