Romantikus vacsorához adnátok menü ötleteket?
Figyelt kérdés
Meg szeretném lepni páromat, valami különlegesebb vacsorával, csak ötletem nem nagyon van hozzá. Szoktam főzni, szóval bonyolultabb dolgok is jöhetnek.2016. ápr. 19. 14:22
1/7 anonim válasza:
Azt azért írd meg, hoyg miket NEM szeret a párod, mert akkor könnyebb tippeket adni. MEg hogy hány fogást akarsz: leves/elöétel-föétel-desszert, vagy egy fogás meg esetleg édesség.
2/7 anonim válasza:
Gyümölcs leves
Hawaii csirke zöldséges rizzsel
Diós almás sütemény
3/7 anonim válasza:
Gulyásleves
Zöldséges húsos rakott penne
Túrós és mákos rétes
4/7 anonim válasza:
Egy krumplistészta vagy tojásrántotta is lehet "romantikus". Nem a fogások, hanem az egymásra figyelés, közösen, tartalmasan eltöltött idő a lényeg.
5/7 anonim válasza:
Valamilyen könnyű menüt állíts össze, hogy utána ne elcsapott hassal fetrengjetek a kanapén:)
Pl. Rozmaringos-fehérboros burgonyakrémleves, grillezett kecskesajt és zöldfűszeres sült körte balzsamecetes-diós rukkolsalátával, karamellás mascarponekrém desszertnek
A főétel mellé száraz fehérbor vagy pezsgő is megy
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi! Ilyesmiket vártam. Olyat, amit nem mindennap főz meg az ember.
2016. ápr. 19. 15:39
7/7 anonim válasza:
Zellerkrémleves ropogósra sütött baconcsíkokkal megszórva.
Fügével töltött sertésszűz, sajtmártással, hercegnőburgonyával.
Rizspudingos pohárkrém sok-sok gyümölccsel.
Valami finom bor, amit mindketten szerettek, pezsgő, poharanként egy szem friss eperrel.
Nem extrémkülönleges ajánlat, de garantáltan finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!