Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen menüt tudnátok javasoln...

Milyen menüt tudnátok javasolni egy romantikus vacsorához?

Figyelt kérdés
Mivel most lesz az évfordulónk, úgy gondoltam csinálok vacsit, mivel a barátom nagyon szereti a hasát :) szeretnék levest, főételt és desszertet tálalni.. a levesre és a főételre viszont nincs túl sok ötletem.
2015. dec. 29. 00:28
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Ananász leves kapóra jöhet:D finom is
2015. dec. 29. 03:14
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Szia! Eloetelnek en csinalnek valami fincsi gyumilevest, foetelnek kacsamellet. Nem nehez megcsinalni es megis olyan kulonleges hatasa van ugymond. Desszerted megvan, de azert mondok egy otletet. Almabol tudsz ilyem rozsalaku desszertet is csinalni. Szep es finom:)
2015. dec. 29. 03:25
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Én nem szeretem a levest, bàr van amit megeszek. Mondjuk hideg kókuszos màlnakrémleves mandula darabokkal, vacsira meg királyrák vagy szarvasgomba.
2015. dec. 29. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Levesnek például hagymakrémleves, amit tudsz cipóban is tálalni, vagy csak pirított kenyérkockával. Egyszerű és finom, a hagyma szaga sem érződik ki az emberen. De ha ódzkodsz a hagymától, akkor gombakrémleves pirított kolbászmorzsával, vagy baconnel, zsemlekockával, almaleves, tárkonyos pulykaraguleves, burgonyakrémleves. Ezek mind egyszerűek viszonylag, és gyorsan megvannak.

Főétel: Almás, tejszínes hal, ehhez köret sem kell, az alma ami vele sül bőven elég. Nem tudom mennyire szeretitek a kínait, de a kínai szezámmagos csirke is nagyon finom, elég drága étel, viszont egyszerű és nagyszerű. Ha egyszerűbb, magyarosabb ételt szeretném, akkor pl: lecsós szelet, rácponty, bácskai rizseshús, bácskai csibemáj, budapest szelet, vagy valamilyen töltött hús krokettel, rizi-bizivel, hercegnőburgonyával.

A desszerted megvan, viszont egy pohárkrémmel biztos sikert aratnál, nagyon gyorsan megvan, csak néhány órával tálalás előtt el kell elkészíteni.

2015. dec. 29. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Írok pár verziót, remélem megtetszik valamelyik:

- csicsókás zellerkrémleves

- zöldfűszeres göngyölt pulykamell petrezselymes krumplipürével, salátával

- joghurtos pohárkrém málnával, rizibizivel

- fűszeres paradicsomkrémleves pesztóval, mozzarellával

- osobuco rukkolasalátával

- tiramisu

- roquefortos burgonyakrémleves

- citromos-joghurtos töltött cukkinicsónakok vadrizzsel

- citrom mousse

2015. dec. 29. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, jó ötleteket adtál, viszont szerintem a pohárkrémet nem rizibizivel akartad. :D Mondjuk érdekes lenne, az biztos. :D Ribizli lenne, gondolom.
2015. dec. 29. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

:DDD Most jót röhögtem magamon!

Persze, ribizlit akartam írni, a fejem meg nem tudom hol állt :D

2015. dec. 29. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!