Milyen menüt tudnátok javasolni egy romantikus vacsorához?
Levesnek például hagymakrémleves, amit tudsz cipóban is tálalni, vagy csak pirított kenyérkockával. Egyszerű és finom, a hagyma szaga sem érződik ki az emberen. De ha ódzkodsz a hagymától, akkor gombakrémleves pirított kolbászmorzsával, vagy baconnel, zsemlekockával, almaleves, tárkonyos pulykaraguleves, burgonyakrémleves. Ezek mind egyszerűek viszonylag, és gyorsan megvannak.
Főétel: Almás, tejszínes hal, ehhez köret sem kell, az alma ami vele sül bőven elég. Nem tudom mennyire szeretitek a kínait, de a kínai szezámmagos csirke is nagyon finom, elég drága étel, viszont egyszerű és nagyszerű. Ha egyszerűbb, magyarosabb ételt szeretném, akkor pl: lecsós szelet, rácponty, bácskai rizseshús, bácskai csibemáj, budapest szelet, vagy valamilyen töltött hús krokettel, rizi-bizivel, hercegnőburgonyával.
A desszerted megvan, viszont egy pohárkrémmel biztos sikert aratnál, nagyon gyorsan megvan, csak néhány órával tálalás előtt el kell elkészíteni.
Írok pár verziót, remélem megtetszik valamelyik:
- csicsókás zellerkrémleves
- zöldfűszeres göngyölt pulykamell petrezselymes krumplipürével, salátával
- joghurtos pohárkrém málnával, rizibizivel
- fűszeres paradicsomkrémleves pesztóval, mozzarellával
- osobuco rukkolasalátával
- tiramisu
- roquefortos burgonyakrémleves
- citromos-joghurtos töltött cukkinicsónakok vadrizzsel
- citrom mousse
:DDD Most jót röhögtem magamon!
Persze, ribizlit akartam írni, a fejem meg nem tudom hol állt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!