Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a quish tésztát...

Miért kell a quish tésztát sütés előtt a hűtőbe tenni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 16:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Mert a vaj megszilárdul benne (morzsákban), és a megsütött tészta ezért levegősebb szerkezetű lesz.
2016. ápr. 18. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!