A palacsinta tésztát meg lehet sütni?
Jajj, köszönöm!!
És tejfölt szoktál tenni a tetejére? A sajt alá? Köret gondolom nem kell hozzá... ugye? (bocsi, annyira kezdő vagyok, a páromat szeretném meglepni...)
" kezdő vagyok, a páromat szeretném meglepni...)"
-szerintem sikerülni fog,már mint meglepni......))
Vagy:
bélelt tepsibe raksz nyers krumplit uborka-gyalun leszelve. Sót, borsot rá. Majd a sűrűre kavart palacsinta-tésztával felöntöd, hogy teljesen ellepje. Tűpróbáig sütöd. Majd mint a túrós lepényt lehet kikockázni!
Vagy:
Simán összekevered a bolognai ragut makarónitésztával, és a fent leírt mártással rétegezve megsütöd, a kényeg, hogy az aljára csak szósz kerüljön egy rétegbe, a tetejére meg mártás és sajt! A tésztát roppanósra kell főzni, mert különben túlfő a sütőben! Hatalmas sikere van, sokszor csinálom :)
Utolsó, ez nagyon jó ötlet, tuti kipróbálom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!