Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Üdv! Hogyan lehet elfogadható...

Üdv! Hogyan lehet elfogadható állagú, gluténmentes spagetti tésztát főzni (nem túl lágy, nem törik darabokra)? Valaki ismeri a trükköt? Én Barilla "gm" tésztát használok, de inkább kevesebb, mint több sikerrel! Haha

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Spar saját márkás "free from" spagettitésztát eszem, de sokkal tovább főzöm, mint amennyi idő a csomagolásra van írva. Kóstolással állapítom meg, hogy jó-e már. (Nem tudom, kinek mit jelent a főzés szó tésztafőzés esetén, de azért főjön rendesen, ne csak gőzölögjön, mert akkor hülye állaga lesz a tésztának...)
2016. ápr. 18. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A Barilla nagyon rossz. Én Tóthék tésztáját eszek
2016. ápr. 18. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszöntem szépen válaszokat!


Hűű, én most Firenzében vagyok, itt aztán nemigen látni a Spar-lánc üzleteit.

Viszont náluk a Barilla népszerű. Csak a módszert nem ismerem, hogy mi a trükk főzésnél. Ha sokáig fő, akkor szétesik darabokra. Ill. nekem rendhagyóan mindig összetapad az egész (miután kihűlt) bármennyi olajat teszek hozzá.. Haha

Szóval várom a tapasztalatokat továbbra is, aki tud segíteni!

2016. ápr. 20. 10:55
 4/4 A kérdező kommentje:
De egyébként, amikor Mo.-n kapható tésztafélékkel próbálkoztam, akkor is hasonló, nem túl kielégítő volt az eredmény. :)
2016. ápr. 20. 10:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!