Piskótatésztát csináltam és nagyon összeesett . Miért?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 12:19
1/4 anonim válasza:
A kérdés,hogyan csináltad? Ha leírod,talán rájövünk,mi lehet a probléma.
2/4 anonim válasza:
- Ha nem volt kellően keményre verve a hab
_ Ha nem volt kellően előmelegítve a sütő
- Ha hamarabb rányitottad a sütő-ajtót, mint szabad lett volna
3/4 anonim válasza:
A lisztet bele kell szitálni.Óvatosan kell a habot hozzáforgatni.Meleg sütőbe kell rakni, az első 5 perig magasabb lángon sűljön(5-ös fokozat), azután további kb.20 perc (3-4 -es fokozat a gázon) , tűpróbáig.Az ajtót sütés közben tilos kinyitni.Ha megsült, akkor kinyitott ajtónál, a sütőben kell hagyni, amíg kihűl.
4/4 Dnyepropetrovszk válasza:
Ezért találták ki azt, ha megsült a piskóta, akkor a formával vagy karikával együtt megfordítjuk és így hűl ki. Egyszerűen a gravitáció a magyarázat arra, hogy így nem fog összeesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!