124 kérdése:
Miért esik az összes piskótám? Tortát sütök de m? ár az 1. lap összeesett! Félek hogy a többiek is így járok. Sürgős!
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 22:06
2/6 anonim válasza:
Mivel nem írod, hogy milyen sütöben és hogyan sütöd, nehéz valamit is mondani.
A sütöt piskótánál nem szabad kinyitni az elsö 15-20 percben, amikor megsült, akkor meg csak résnyire nyitott sütöben kell tartani, amíg meghül.
3/6 anonim válasza:
Amint kivetted a sütőből, vedd ki a formából, és tedd egy tortarácsra hűlni (vagy ha nincs, akkor sütőrácsot tegyél r valamire).
4/6 A kérdező kommentje:
A 15-20 percig nem nyitogattam!
sőt még akkor is szép magas volt míg kivettem majd mikor hűl kifele akkor esik össze!!!
Különben gáztűzhely!
De azért köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 19. 15:13
5/6 anonim válasza:
Sütőben kell hagyni kihűlni úgy, hogy minimálisan kitámasztod az ajtót.
6/6 anonim válasza:
Valamennyire nekem is össze szokott esni, miután kihűl, de ezzel nincs semmi baj, attól még tökéletes a tésztája, csak nem olyan magas mint a sütőben. Én nem hagyom a sütőben kihűlni, félek, hogy száraz lesz, ha összeesik hát összeesik, a lényeg, hogy olyan pihe-puha hogy isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!