Miért nem tudok igazán finom rántott husit csinálni?
Figyelt kérdés
Most konkrétan karajra gondolok. Sose olyan puha, amilyennek szeretném! Úgy szoktam, hogy nem túl forró olajba teszem kis lángon, lefedem, aztán ha megpirult az egyik oldala, akkor megfordítom, egy kicsit feljebb veszem a lángot, és már nem teszem rá a fedőt.
Nem jól csinálom?
2008. szept. 22. 18:03
1/7 anonim válasza:
én végig fedö alatt sütöm és mindig jo puha.panir elött szeretem fokhagymás tejbe is áztatni.soha senki nem mondta hogy nem lenne jo puha pedig a férjem megmondja ha valami nem jo
2008. szept. 22. 18:19
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon vékonyra kloffolod a husit, és nagyon összesül.
Néha én is szoktam tejben pásolni, ahogy az előző válaszoló is írta fokhagymás tejben pácolni, az is nagyon finom.
2008. szept. 22. 18:52
3/7 A kérdező kommentje:
Nem kloffolom vékonyra, ez biztos. Még a széleit is bevagdosom egy kicsit, hogy ne ugorjon össze. A fokhagymás tejet is próbáltam már. Az a helyzet, hogy nem most kezdtem főzni, általában nincs is bajom a főzéssel, de ez a rántott husi nagyon ritkán sikerül jól.
Nem tudok rájönni, hogy miért.
Köszi a tanácsokat, aranyosak vagytok!!
2008. szept. 22. 19:10
4/7 anonim válasza:
lehet,hogy fordítás után nem kell feljebb venned a lángot és hagyd rajta nyugodtan a fedőt
2008. szept. 22. 23:33
5/7 anonim válasza:
Próbáld ki úgy, hogy sok olajban sütöd(kb.másfél két liter olaj), és csak akkor panírozd be, mielőtt beleraknád az olajba... Így nem lesz lapos a husi,hanem felpúposodik, ahogy illik :) és a sok olaj miatt, hamar megpuhul...
2008. szept. 23. 13:56
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, ki fogom próbálni!
2008. szept. 23. 15:47
7/7 anonim válasza:
Ásztazs be tejbe attól sokkal puhább és finomabb lesz!És hogy nagyon finom íze legyen a tejbeáztatás után tegyél rá vegetát!És úgy csináld h ropogós legyen a panir!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!