Ti tudtátok, hogy a pörkölt rengeteg vízben készül?
Nézem ezt az új családi főzős műsort. Ennyire nem tudnak emberek főzni?
Pörkölt készül dödölével (abból csiriz lett).
Fazékba tegyen a gyerek sok (nagyon sok!) vizet, forralja fel, tegyen bele nagy kockákra vágott húst, majd hagymát, rengeteg majoránnát, evés olajat…
Nem is folytatom.
Szegély isteni Bence háromszor is megkérdezi a kedves instruáló anyukát, hogy náluk így készül a pöri? Mama háromszor megerősíti, hogy ha nem is így, de a bő vízben főzés az tuti?
Mi a fenét néztél te? Gasztrohorrort? :D
Ez valami elcseszett húsleves lesz.
Mit keres a majoranna a pörköltben? És mióta főzik bele a hagymát ahelyett, hogy annak a fonnyasztásával indítanák, rá a húst és fehérre sütni, mielőtt felönti vízzel?
Az ilyen "gourmét" kellene belefőzni a saját kajájába és megetetni azzal, aki követi.
Én sokszor az itteni kérdéseken is kiakadok, de ez túltesz minden eddigin.
Milyen műsor ez? Nem szoktam főzős műsort nézni, de ez érdekelne:)
Ez a vadiúj Hagyjál főzni!. Jókat lehet rajta röhögni, de - nálam legalábbis - gyorsan el fog fáradni a műsor.
Lehet, ügyetlenül fogalmaztam, s így Ebből nem derül ki, hogy mit is akar kérdezni a kérdező, de tk. az érdekelne, mi alapján ment a casting.
Mert eddig volt
- túlsúlyos, főzni nem tudó, de jó fej;
- túlsúlyos, főzni nem tudó, sótlan és csúf;
- aránylag jól festő, de nagyon beképzelt páros.
De főzni ők sem tudtak.
Mai húsok, olyan vizesek, mindenféle hozzá adott víz nélkül is leves lesz a pörköltből:(
Szoktam ilyen főzős műsorokat nézni, de számomra majd mindet elrontják:) Vagy is nem az ízlésemnek megfelelő.
Egy újabb RTL-es mocskos műsor. Direkt arra mennek, hogy a legbénábbakat castingolják be, akik produkálják is magukat = jól lehet rajtuk röhögni. Manapság az RTL egy nagy 0 lett, rámegy arra a nézőközönségre, akik ezen a szinten vannak, vagy rákényszerülnek, hogy ilyeneket nézzenek, mert az alap csatornáikon kívül nincs más. (Nem akarok ezzel senkit se megbántani.)
Ha megnézed a napi felhozatalt, egy nagy semmi az egész. 2016-ban TopShop és Asztro Show, hogy még jobban lehúzzák az egyébként is kilátástalan helyzetben lévőket. Délután az Éjjel-nappal Budapest és a Farm című csodás kultúrműsor. Este egy szánalmas híradó, ami kimerül a kormány szidásában, a bűnügyekben, plusz egy kis állatkerti tudósítás. Külügy szinte semmi. Utána megint az előbb említett két baromság, esetleg még a Barátok Közt az, ami nézhető a csatornán.
Nem lennének rossz koncepciók ezek a műsorok, ha nem agyilag 0 szereplőkkel töltenék fel őket. Anno a VV-ket is mennyivel többen nézték, mint most; évről-évre egyre degeneráltabbakat válogatnak be. A Farm külföldön elég népszerű, mert ott hellyel közel, de átlag embereket tesznek be, így értéket teremtve a műsornak.
Ez a főzős műsor ugyan arra a sémára épül épül.. Beválogatni a mindenáron szerepelni vágyó, főzni nem tudó embereket, akiknek kb. annyi a mércéjük, hogy egymást felülmúlják a hülyeségben és örüljenek a cseppnyi hírnevüknek.
Jó műsor, én a második percben úgy felba...tam magam rajta, hogy az nem igaz.
"Fakanál-virtuóz" mamóka osztja az észt szerencsétlen srácnak, aki talán, ha hagynák, még tudna is értelmeset alkotni.
"Ennyire nem tudnak emberek főzni?"
Férjem szakács: csak megerősíteni tudlak ebben a gondolatodban.
És pont ezért nem is nézünk ilyen "horror" műsorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!