Ti készítettek már sörrel pizzát? Normális, ha kissé lágyabb marad a tésztája, vagy csak kevés volt a liszt?
Figyelt kérdés
Nemrég találtam egy receptleírást, amiben a pizzához az életsztőt sörben kelesztik, persze cukor kíséretében.2016. ápr. 6. 07:16
1/5 aperitif válasza:
Még nem készítettem sörrel, de minden tésztánál a liszt-folyadék arány csak hozzávetőleges. Ha túl lágy, akkor lisztet teszek még hozzá, ha túl kemény, akkor vizet.
2/5 anonim válasza:
A sörben is az élesztő a lényeg, gondolom.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen. Meg az hogy levegős lesz tőle, meg sokkal hangulatosabb az íze.
2016. ápr. 6. 12:46
4/5 anonim válasza:
Ha pizza előtt és után sört iszom akkor van hangulat, valóban! :D
5/5 A kérdező kommentje:
Próbáld ki a receptet :) Olyan, mintha söröznél pizza mellett, de nem :)
2016. ápr. 7. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!