Milyen könnyen elkészíthető és finom ragut lehet csinálni csirkemellből?
Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 15:22
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Tejszínes-kukoricás csirkeragu:
Felkockázod a csirkemellet, sózod, borsozod.
1 fej vöröshagymát felkockázól, kevés olajon megdinszteled. Utána rárakod a husit is, és közepes lángon átsütöd. Ezután töltöd bele a tejszínt, amit előtte ízlés szerint összekeverhetsz petrezselyemzölddel, fokhagymával. Jöhet bele még 1 evőkanál mustár is. Lefeded, és alacsony lángon hagyod, hogy ebben megpuhuljon a hús. A végén add hozzá a kukoricát (1 konzervet kb, előtte öntsd le róla a levet), és kész is. Lehet tésztával és rizzsel is tálalni, és reszelhetsz sajtot is a tetejére.
Jó étvágyat hozzá!
2/2 anonim válasza:
hú, én csak bele olvastam, de ezt nagyon jó hangzik.ezt én is kipróbálom.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!