Írnátok valami finom receptet csirkemellből?
mézes-mustáros
apróra vágva megpirítod mézzel, hagymával (vagy anélkül)
felöntöd tejföllel vagy tejszínnel és teszel bele mustárt és fűszereket (bors, só vagy vegeta)
forralod még egy kicsit.
nagyon-nagyon finom (rizzsel, vagy bármivel)
vagy: megpirítod gyros fűszerkeverékkel, hagymával. ez is finom.
szeleteld fel, picit sózd, borsozd... a szeleteket tedd tepsibe, majd bacon szalonnát tegyél rá, aztán hagymakarikákat, paprika karikákat és paradicsomkarikákat... alufólia és sütő
Rizzsel szoktam tálalni.
Dubarry csirkemell. Pici olajban pirítsd meg a csirkemelleket, amiket előzőleg tetszés szerint fűszereztél. Utána tedd tűzálló tálba. Karfiolt szedj rózsáira és roppanósra főzd meg, tehát épphogy felforrjon. Csinálj besamel-mártást (vaj vagy margarin, liszt, tej). Amikor ezek megvannak akkor a jénaiban lévő csirkemell szeletek mindegyikére tegyél egy-egy rózsa karfiolt, öntsd rá a mártást, szórd meg reszelt sajttal és a sütőben süsd készre. Ez sütőben készül.
A másik gázon. Apróra vágod a csirkemellet, a fűszerezéssel nagyon tudsz játszani, szinte nincs két egyforma ilyen ragu. Tedd fel, mint egy pörköltet, mondjuk én vöröshagymát nem szoktam alátenni, csak fokhagymát. Ízesítsd kedved szerint (szójaszósz, mustár vagy ketchup) épphogy öntsd csak fel és párold puhára. Rizzsel a legjobb mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!