Gyorspácolt, főtt pulykacomb-sonkát azért itthon is főzzem át?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 14:11
1/3 anonim válasza:
Én átfőztem tavaly és finom volt. Idén már figyeltem, hogy ne főttet vegyek.
2/3 anonim válasza:
Nem feltétlen kell még egyszer főzni, de én szeretem melegen. Rontani nem ront rajta.
3/3 anonim válasza:
Én is jobban szeretem itthon átfőzni mégegyszer, mert a gyári főzés a mi ízlésünk szerint még egy kicsit nyers, rágós. Tegnap megfőztem és a saját levében mára szépen kihűlt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!