Csak én nem szeretem a húslevest?
En csak a marhahuslevest szeretem, a tobbit nem, es azt is csak akkor, ha egesz ejszaka lassan fott, es jo gazdag.
A tobbi levesnek szerintem semmi ize nincsen, akarki kesziti, szoval en alapvetoen nem szeretem a huslevest:)
OFF:
A legelső válaszoló vagyok, miért vagyok lepontozva? Mert a muter nem tud főzni, vagy mert a kölyök finnyás? Az egyik bizton igaz.
Ma már csak az idősek,vagy faluhelyen főznek igazi,jó húslevest.
Marhahúsból vagy házi tyúkból kell főzni,lassan forrva.A habját nem kell leszedni,mert elforrja magától is.Sót,vörös,és fokhagymát,kevés szemes borsot kell a hússal együtt a lébe tenni.Ha van,szép színt ad neki a sáfrányos szeklice.Ha a hús már kezd puhulni,akkor sárgarépa,zöldség,zöldségzöldje,kevés lestyán,( népiesen vegeta)ha van kevés karfiol és káposzta kell bele.
Legjobb előző nap megfőzni,mert akkor az ízek összeérnek benne,és ha nagyon zsíros,hidegen lelehet szedni a fölösleget róla.A tésztát külön kell megfőzni,és csak tálalaáskor tenni bele.
A vegeta,delikát,leveskocka csak elrontja.
Legelső vagyok, lány és 18 éves, ha ez hozzásegít a veszekedéshez. Ha anyu jól főz, akkor jól főz, nincs mese. (bár a zsíros víz nem teljesen a húsleves szinonimája) Te pedig mindent szeretsz, csak a húslevest nem, oké egy szemét vagyok, tényleg. Van valami értelme -azon kívül,hogy jól le lehet pontozni a normális embereket- ennek a kérdésnek?
NE SZERESD A KI.ASZOTT HÚSLEVEST. Én épp az előbb zabáltam be belőle, én szeretem. Na most mi lesz?
Lehet, hogy Te egyáltalán nem szereted a húslevest?
Mert pl én is így vagyok vele.
Lehet az akármilyen ízletes és finom, én egyszerűen nem szeretem és kész.
Szívesebben megeszem azt a zöldséglevest amibe benne hagyják a sok-sok zöldséget kis kockákra vagy karikára vágva és én megehetem ezt a levesben.
Mi értelme van a levest leszúrni és tésztát főzni bele? Azután kanalazzam a híg löttyöt, amiből kicsúszkál a cérnametélt.... (mert ez a másik átkom).
A másik ötletem az, hogy elképzelhetőenk tartom, hogy a kacsa miatt nem szereted. A kacsának van egy elég jellegzetes íze és illata, és a kacsából készült leves valóban nagyon nehéz étel.
Nekem az a véleményem, hogy ha Neked nem ízlik, akkor ne edd meg. Sőt ha ránézésre vagy illatra nem szimpatikus, akkor ne is kóstold meg.
Ha pedig nem akarsz anyukáddal vitába szállni, akkor mondj csak annyit, hogy "köszi, most nem kívánom, inkább csak a második fogásból eszem"
Legelső.
Nem cica, a kérdésed nem ez volt, a kérdésed az volt, hogy csak te nem szereted-e.
felnőttem, sikeresen. nem túl nagyra, de a húsleves témához ez mellékes.
ha a keresztanyád és anyád is ugyanúgy csinálja, csak anyádé nem finom, míg a keresztanyádé igen, akkor nem ugyanúgy csinálják, nem?
mindegy, kiszálltam, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!